Мой сайт

Главная | Регистрация | Вход
Воскресенье, 19.05.2024, 17:02
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Мини-чат
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2014 » Февраль » 14 » Аборт, думка однієї людини :: Аборт це зло
20:24

Аборт, думка однієї людини :: Аборт це зло





аборт це зло
Чесне слово, не хотів писати на тему абортів та їх заборони. Краще висвітлювати якісь світлі, цікаві, та приємні новини та явища.

Тим більше, бо багато жінок які пройшли через це реагують дуже болісно та агресивно.

І хоча всі три релігійні течії світу забороняють аборти, в сучасному «цивілізованому світі» вони дозволені. Стверджується, що це ще не людина, а біологічний матеріал.

Я їм не вірю, але якось це було на другому плані. Тим більше, що тебе воно не стосується прямо.

Та тут як на зло (чи добро) в соціальних мережах хтось розмістив фото маленького тільця ненародженої дитини вбитою абортом.

Крім жаху, перша думка яка прийшла в голову: «ні, це не біологічний матеріал, цедитина!». Так, маленька, беззахисна, але дитина. І вона не може на свій захист нічого сказати, у нашому «гуманному» суспільстві то можна я скажу пару слів на її захист?

Після цього прийшлось трохи погуглити, ознайомитись з інформацією. Прочитати пару дискусій на сайтах та соціальних мережах.

Перше що впало в очі, то це часто особлива агресивність захисників абортів. Зокрема авторів законопроекту називали уродами, бажали щоби їхніх дітей ґвалтували, щоб їх матері ще до народження вбили (хоча за логікою це побажання більше підходить прихильникам абортів).

Щоб ви зрозуміли «градус кипіння» наведу пару цитат з дискусій:

«Це навіть не маячня — це злочин, оскільки даний законопроект ставить під загрозу життя і здоров’я сотень тисяч жінок.»

«Так от, якщо ти «Залетіла» і не готова до народження дитини, то краще зробити аборт, ніж злидні плодити і так їх як бруду.»

«Нахапався усякої ідеологічного каламуті … Відповідай за своїх жінок і дітей, нічого до інших зі своїми порадами лізти …»

«Аборт — річ дуже кепська. І все ж це питання совісті кожного, в яку не варто лізти стороннім.»

«А плодити злидні і убозтво, це що?»

«Брєд. Аборт — це нормально. Ми не в кам’яному столітті живемо. Може взагалі не оберігатися і як відсталі народи плодити злидні? Або дитину в дитбудинок здати, щоб він потім на вулиці жебракував? Якщо дитина не потрібна — краще зробити аборт, навіть на пізньому етапі. А вже на ранньому і говорити не про що, це взагалі таке ж вбивство як онанізм — геноцид, а презерватив — зброя масового ураження. «

Думаю наведеного досить, щоб зрозуміти що справа «важка».

Захисники абортів як аргумент наводять зґвалтованих жінок. При чому цей аргумент стоїть основним, навіть журналісти центральних телеканалів використовують його як головний.

Та я думаю що тут є велика доля лукавства. Преса стверджує, що за роки незалежності, в Україні було зроблено більше 30 000 000 абортів. Ну не вірю що більшість цих випадків, це наслідок зґвалтування! Якщо так, то в нас напевне ціла армія вишколених гвалтівників гуляє по вулицях!

Більшість «небажаних вагітностей», це на мою скромну думку, це шлюби на віру і «любов» малоліток по під’їздах. Пожили разом пару місяців чи навіть років – і розійшлись. А з вагітністю щось треба робити…
Але про це важко сказати, тому основним аргументом виступають зґвалтування.

Згідний, при зґвалтуванні маємо складний випадок, і для цього є лікарі, правники, священики. Вони мають ухвалити правильне рішення.

Тепер трошки думок щодо абортів.

абортНе потрібно плодити убозтво. Моя бабця жила дуже бідно, і її односельчани також, але в їхній сім’ї було дев’ять дітей, і через недостачу грошей вбивати дітей ніхто не додумався. Бабця згадувала, як хотіла взимку покататися на замерзлому озері, а чоботи були одні на всіх. Оскільки її брат пішов до школи, то вони вибігла босими ногами трошки «покаталася» на льоді і забігала в хату. А ви кажете убозтво!

Жінка нікому нічого невинна. Згідний, але ненароджена дитина також. Право жити є у всіх, крім ненароджених дітей.

Часто аргументи прихильників абортів починаються словами: аборт це зло але…і далі йдуть аргументи. То щоб ви знали, навіть злочинець має якесь пояснення своїх дій. Думаю, навіть Онупрієнко чи Чикатило свої дії для себе якось пояснював. Злодії, наприклад, кажуть «без лоха, жизнь плоха», «не вберіг – сам винен». Так що аргументи мають всі.

Не слід перекладати всю вину на жінку. Часто винна не тільки вона, але й мужчина, а також батьки і лікар.

Відношення лікарів. Далеко не всі знають, що у знаменитій клятві Гіпократа є такі слова: «Жодній жінці не дам засобу, який може знищити її плід». То виходить, що лікарі систематично порушують клятву? Гроші взяли – справу зробили, і нормально.

Ті, хто за аборти, все ж таки народилися…

Інтерв’ю Алли Пугачової. Пам’ятаю, на телеканалі Інтер показували інтерв’ю з Пугачовою. Якби хто до неї не відносився, але вона жінка розумна, оскільки прожила насичене життя, і щось побачила і знає. Так от, вона зізналась, що заради кар’єри зробила аборт, і тепер сильно шкодує. Потрібно було бачити її емоції на обличчі, коли вона це говорила.

Наведу інформацію з Вікіпедії: «Доктор Бернард Натансон, засновник Національної асоціації щодо скасування закону про аборти «NARAL», яка пізніше була перейменована в Національну лігу за право на аборти і в період з 1970 по 1984 роки особисто зробив жінкам кілька десятків тисяч абортів, у 1984 році провів ультразвукову зйомку процесу аборту. Зняті матеріали показали, що дитина відчуває загрозу від інструменту, яким проводиться аборт, при його наближенні вона починає здійснювати швидкі рухи, відсувається від вакуум-кюретки в сторону, в ліву частину матки, її серцебиття прискорюється з 140 до 200 ударів в хвилину, при цьому дитина розкриває рот — вона ніби кричить». http://uk.wikipedia.org/

Не хочу щоб ви розцінювали цю статтю як спробу когось судити чи ображати, я ж також людина грішна. Ситуація ця складна, в більшості випадків жінки сильно переживають, часто залишаються один-на-один зі своєю проблемою.

На закінчення хочу привести приклад із жіночого форуму, де обговорювали аборти:

«Автор, а знаєте в мене теж життя була не цукор. Хоча аборт батьки і не збиралися робити. Але жили ми в однушці завжди, мама алкашка, яка коли я була маленька ночами блює в відро поруч з ліжком. А я поруч лежала в тій же кімнаті і вуха затикала, тому що було страшно. П’яних ненавиджу і боюся з дитинства. У дитинстві мама також регулярно обзивала мене матом і навішувала комплекси «ніс в тебе такий великий, жах» і т.д. Тато при цьому хороший і завжди мене любив, але слабохарактерний, нічого не міг зробити. Речі часто доношувала, які віддавали знайомі батьків. Всі однокласники наді мною сміялися і принижували мене. У підлітковому віці у мене були одні джинси, які я носила тиждень і прала на вихідних. Так що на вихідних не можна було вийти погуляти, тому що не в чому. Ну і багато чого ще.

Але знаєте, я дуже рада, що народилася! Мені зараз 22 роки, у мене є улюблений чоловік, з яким 4 роки разом, хороші друзі. Батько з часом став більше заробляти і навіть мені грошима допомагав, мама стала трохи менше пити (хоча п’є все одно). З батьком відмінні стосунки, можна сказати що він мій друг. Гуляю часто на природі, читаю книги, дивлюся фільми … це все дрібниці життя, але я дуже рада, що це в мене є. Я дуже рада, що я є в цьому світі і на даний момент я щаслива, і почуваюся щасливою вже кілька років. Так що не все так однозначно як ви пишете. Діти з дитбудинку теж можуть вирости і стати щасливими, я думаю.» http://www.woman.ru

P.S. Проблему слід вирішувати комплексно. В першу чергу піднімати рівень моралі, люди повинні жити по-християнськи, поняття, «дошлюбна чистота» та «вірність в подружжі» повинні знову стати в моді.

P.P.S. Хотів поставити якесь відео з Youtube, але там такі жахи, що не наважився. Якщо захочете, то самі знайдете.



Источник: versal.est.ua
Просмотров: 543 | Добавил: wilithey | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Февраль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтов - uCoz