Мой сайт

Главная | Регистрация | Вход
Воскресенье, 19.05.2024, 12:20
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Мини-чат
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2014 » Апрель » 16 » Аборт його наслідки. Аборт і його наслідки...
11:27

Аборт його наслідки. Аборт і його наслідки...





Аборт і його наслідки.
Всі ми знаємо що таке аборт ,але чи дійсно ми знаємо про нього все ?Думаю ,ні.
Аборт - це видалення зародка не природнім шляхом з лона матері. Але насамперед це вбивство ,саме так - ВБИВСТВО. Хоча, люди намагаються виправдати аборт, кажучи : ,,Та це не дитина,йому(їй)лише місяць. Це не людина ” ,, ЦЕ не бажаний плід, тому його потрібно позбутись ’’ ,, Мені ще зарано мати дітей. Я ще не готова до цього ’’ і т.д.
В наш час , аборти - це звична річ, а іншими словами ВИХІД… вихід з безвихідної ситуації. Лікарі ж навіть радять деяким жінкам робити аборт, бо дитина розвивається не правильно, з патологіями. Лікарі, це ті люди, які мають зберігати нове життя, а вони його навпаки – знищують. Можливо, якби жінки не робили аборт, у нас вже давно була б винайдена вакцина від СНІДу…
Але на даний час ніхто не попереджає про наслідки, а наслідки можуть бути жахливі. Це, в майбутньому, страшні сни для матері, яка позбавилась своєї ненародженої дитини, це велика шкода здоров’ю, аж до неможливості мати дітей і т.д. Всі розрекламовують , що аборт - це найправильніше рішення, але ніхто не скаже, що діти, які народжуються після абортованої дитини, зазнають страшних мук, їх постійно переслідують якісь не зрозумілі сумніви, на них постійно навалюється багато проблем і вони думають : , ,За що? Що я такого зробила у свої 16-20 років, що у мене так багато бід? ” Аж, розібравшись, вони доходять до істини. Це КАРА , кара за те, що мама не захотіла привести на світ цю маленьку дитину, а відповідають за мамин гріх інші діти. Коли жінка робить аборт - вона забуває про все, вона забуває про Бога. Адже при самому зачатті присутній Бог, і якби Він не захотів, то цього зачаття могло б і не бути.
Ми хочемо керувати самі своїм життям, але ми забуваємо, що повинні покладатися на Бога і виконувати Його волю. Якщо задуматись, то жінки роблять дуже багато абортів. Аборт - це не вихід. ЦЕ СКАЛІЧЕНЕ ЖИТТЯ!!!
Знаю один випадок: молода жінка прийшла до гінеколога ( як виявилось, гінеколог був практикуючим християнином ), щоб зробити аборт. Було видно, що вона у розпачі.
Вона прийшла до лікаря і просить про аборт, на що лікар їй відповів:
,, Давай ти народиш цю дитину, а потім сама почнеш її вбивати, будеш обрізати ручки,ніжки? ’’
Жінка обурилась і відповіла:
,, Ні, як же так можна ? Воно ж живе, як я його вб’ю ?,
Лікар їй сказав :
,, Але ж зараз ти його хочеш вбити ,,
Жінка розгублено :
,, Але ж це не людина! ,,
Лікар відповів :
,, Це людина, від самого її зачаття ,,
На щастя, лікарю вдалося переконати жінку не робити аборт, але цей випадок один із тисячі. Лікарі не дивляться на те, що дівчина молода, що захоче ще мати дітей. Їм всеодно, їх цікавлять тільки гроші, а скелічені долі жінок - це вже не їхня проблема. Знаю тільки одне: Аборт - це не вихід, це шкода своєму здоров’ю і своїм майбутнім дітям, якщо вони, звичайно, будуть.
Доречі, дещо для хлопців :
Не підштовхуйте своїх дівчат на аборт, для вас ,можливо, в цей час це видаватиметься як вихід, але саме цим ви скалічете долю, долю свою, дівчини. Не будьте егоїстами, вмійте відповідати за свої вчинки.
І ще дещо :
Думайте що робите, адже деякі помилки з нашого життя не можливо виправити.
На кінець можу сказати: навіть на перший погляд з безвихідної ситуації можна знайти вихід, лише потрібно не лінуватись його шукати.

НАПИСАЛА СТУДЕНТКА ГРУПИ КМ-21 РУМЕЖАК КАТЕРИНА



Источник: vk.com
Просмотров: 391 | Добавил: wilithey | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Апрель 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтов - uCoz