Мой сайт

Главная | Регистрация | Вход
Воскресенье, 19.05.2024, 19:19
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Мини-чат
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2014 » Август » 12 » Задържан аборт симптоми. : Има ли някакъв симптом на неразвиващ се плод или спонтанен аборт?
22:27

Задържан аборт симптоми. : Има ли някакъв симптом на неразвиващ се плод или спонтанен аборт?





задържан аборт симптоми

Re: Има ли някакъв симптом на неразвиващ се плод или спонтанен аборт?

Изпратено: mirka (IP регистриран)

Дата: 28 февруари, 2006 19:12


Моя позната беше бременна в 3 месец и докторите казали близнаци, след две семици се разбра, че това не са близнаци а умрял плод, разложил се на две части.Бил в нея така 4 седмици, а тя ходеше на преглед всяка седмица, защото получаваше бъбречни кризи. Така че при всеки е много индивидуално.


Re: Има ли някакъв симптом на неразвиващ се плод или спонтанен аборт?

Изпратено: Ralito (IP регистриран)

Дата: 28 февруари, 2006 21:20


ne se bezpokoi Gerganche,
ako oshte ot sega se nastroivash negativno..nqma da si pomognesh za napred.

Ralitsa,ti v koi grad na USA si?Ne e li mn skypa zdravnata osugurovka?Pitam zashtoto Shtatite mn mi"namigat",no ne znam dali si zaslujava da si ostavq polojenieto tuk vuv France i da zaminem za tam sled dve-tri godini(eventualno).

leka vecher momicheta thumbs up

Re: Има ли някакъв симптом на неразвиващ се плод или спонтанен аборт?

Изпратено: mateia (IP регистриран)

Дата: 28 февруари, 2006 23:02


гери здравей!аз сам изживяла два спонтани аборта и не ти го пожелавам мила!почва се с големи болки,тоест контракции.които са до последно,и най накрая изхварляш плода без болка.много е гадно.


Re: Има ли някакъв симптом на неразвиващ се плод или спонтанен аборт?

Изпратено: chrisi (IP регистриран)

Дата: 1 март, 2006 12:16


Аз имам опит с първото - неразвиващ се плод без никакви други симптоми за аборт,т.нар. мисед (задържан аборт).При някои жени може да се получи загуба на вече проявилите се в първите седмици симптоми,т.е. гърдите да спрат да болят,да спре да ти се гади и т.н.Тези симптоми изчезват и при нормално развитие на бременността, но обикновено не преди 10-12г.с.Има си обаче жени,при които изобщо не се появяват,пък бременността се развива нормално - така че не могат да са твърд ориентир,още повече,че дори когато са налице,има понякога по 1-2 дни,когато се чувстваш все едно не си бременна,без това да е показател за проблем.Но в най-общия и най-чест случай правилото е - ако се чувстваш кофти,бременността се развива grinning smiley
Достоверен начин да се открие неразвиващ се плод е да се прави няколко дни кръвен тест за нивата на ЧХГ - те трябва да нарастват в стабилна прогресия,ако бременността се развива - или падат,ако е престанала.На запад обикновено не се прави ехография на този етап,а това изследване - и чак ако резултатите са обезпокоителни,тогава се назначава ехографски преглед.И естествено,ехографията е най-надеждния за момента начин да се потвърди,че бебето се развива.



Re: Има ли някакъв симптом на неразвиващ се плод или спонтанен аборт?

Изпратено: Ralito (IP регистриран)

Дата: 1 март, 2006 13:06


zdr na vsichki,
chestita baba marta i da si nosite sus zdrave martenichkite cvete
gerganche,poluchi li mi sms-a?predi mins ti izpratih no mtel-a neshto mi pravi probs i moga samo da gadaq,izpratih ti i kartichka(v sluchai che ne si otvorish maila at time)V Bg bezplatno li shte sa ti izsledvaniqta i rajdaneto,zabravqm da te pitam v chata?

Rali,znam che e skypa zdrav.zastrahovka v Shtatati,150$ ne e malko za mesec ako iskash da si napulno osigyren.Tuk vuv Francq,na men mi struva 190 evro na godina(no tuk kato rabotq rabotodaletq v tozi sluchai mi q poema) a otnosno bremennostta-vsichko mi pokriva i rajdaneto bilo to v chastno bilo to v durjavno dori i kursovete za rajdane.Zatova moga da kaja che France sa edna ot nai dobre osigyrqvashtite durjavi(spored men razbira se)
V koi grad v SHtatite si?

tova e zasega,che pisha mejdu lekciite i da ne stavam mn nekorektnasmiling smiley
lek den momicheta pregradka

Re: Има ли някакъв симптом на неразвиващ се плод или спонтанен аборт?

Изпратено: El_diva (IP регистриран)

Дата: 2 март, 2006 14:21


Здравейте и от мен, искам да ти кажа преди всичко да мислиш позитивно. Аз като забременях целият първи месец ме понаболяваше ниско долу корема, гърдите ми бяха напращели и болезнени. Отказвах секс, понеже там долу вътре ме болеше. Иначе през цялата бременност нито веднъж не съм повърнала .Гадеше ми се. После целия 9ти месец, родих точно на термина си, на 20.05.2005, ми се стягаше корема, ходех на записи, имах фантастично яки контракции, ама много ме болеше корема, чак все едно не можех да дишам на моменти, но бебето не излиза и не излиза... не е толкова лесно да абортираш искам да ти кажа. Преди всичко избягвай да вдигаш тежки неща, виж, ако те заболи кръста тогава става страшно. То истинските контракции преди раждане /предполагам и при аборт/ са силни болки отзад в кръста. И гледай дали не акаш много, щото известно е, че при такива съкращения на мускулите дебелото черво се опитва да се изпразни. Една позната в 6тия месец вдигнала нещо тежко в петък, заболял я кръста, тя легнала да си почине. в понеделник следобед я приели в болница, ама не можали да познаят дали плода е жив, така де, родила го /щото бил вече голям и било преждевременно раждане, а не аборт/ мъртъв. Не пожелавам това да се случи на никоя от нас...

Пазете се, глезете се нарочно, ако трябва. Здравето и животът на бебчо са най-важни за момента. За твое успокоение можеш да пиеш папаверин или но-шпа. Но не прекалявай много с тях, че една друга пък позната имаше отлепена плацента, цяла бременност се тъпка с тонове лекарства, роди здраво и нормално бебче, ама после на 4тия ден матката не се контрахирала изобщо и всичките лохии били в нея . Направиха и кюртаж, 2 шепи 'материал' казали, че извадили. Но важното е, пък че момиченцето е красавица ...

Повече спокойствие, сън и силна храна...


Re: Има ли някакъв симптом на неразвиващ се плод или спонтанен аборт?

Изпратено: donikagg (IP регистриран)

Дата: 3 март, 2006 09:52


Гери, не се натоварвай с излишни негативни мисли, аз имам 1 преживян мисед и да ти кажа честно нямах никакви симптоми, че нещо не е наред, просто бяха изчезнали всички бременни симптоми, не съм имала нито кървене , нито болка в корема, нищо, може би и затова го наричат задържан аборт. Сега съм много уплашена и притеснена с тази си бременност, защото пък сега почти не са ме боляли гърдите и все си мислех , че нещо не е наред, а се оказа че вероятно е от вагиналния прием на Утрогестана, гърдите дори не са наедрели. Мога ли да ползвам темата да попитам, към коя седмица започват да отшумяват болките в гърдите и неразположенията?


Re: Има ли някакъв симптом на неразвиващ се плод или спонтанен аборт?

Изпратено: Ralito (IP регистриран)

Дата: 3 март, 2006 13:58


gerganche,tuk li si dusha?
na lekcii sum i nqmam svaleno icq i zatova ti pisha ot saita.vijdam che si ostavila suobshtenie predi malko.
Snosti ne malko pak si poplakah,no dnes sum vuv forma.chakam s neturpenie da svurshi i dneshniq den.
tova zasega,che zapochvam pak lekcii
chestit nacionalen praznik na vishcki smiling smiley

Re: Има ли някакъв симптом на неразвиващ се плод или спонтанен аборт?

Изпратено: karagogova (IP регистриран)

Дата: 5 март, 2006 00:53


здравейте
аз съм нови4каsmiling smiley и ми беше трудно да се престраша да пиша до сега smiling smiley даже май не съм то4но и за този клуб, но слу4айно попаднах на темата. имам си сладко 3 месе4но мом4енце и нео4аквано като на шега забременях. бяхме го планирали за лятото(не ми се вярваше да успеем още от първия път), а взе 4е стана. smiling smiley)
мила GerganaS не се стресирай излишно. при мен първите 3 месеца и нещо ot бременността постоянно имах предменструални болки. понеже бях на работа още, след един доста натоварен ден дори леко прокървих, но благодаря на бога нямаше последствия. всяка бременност е строго индивидуална и се преживява от всяка жена разли4но. ти сигурно имаш гинеколог, който да следи бременността ти, нали? ако му имаш доверие(а би трябвало) сподели притесненията си с него. съвременната техника е много напреднала, и винаги може да се види ако нещо не е наред. няма смисъл да се тревожиш, защото това няма да ти помогне, напротив. затова най-добре се прегледай за да отстраниш всякакви съмнения по въпроса, и за да се успокоиш, а това сега е най-важно нали?smiling smiley)
хайде пожелавам ти успех!


Источник: club.biberonbg.com
Просмотров: 1683 | Добавил: wilithey | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтов - uCoz